понедельник, 17 мая 2021 г.

Як зробити літо незабутнім. Грандіозний план на літо.

 








7 простих порад, як зробити літо незабутнім

Щороку ми чекаємо на літо. Мріємо про пригоди та мандрівки, пляж і вечірки. Але для багатьох пора відпусток проходить у рутинній атмосфері.
Eva зібрала для вас кілька порад, які допоможуть вам зробити це літо незабутнім. Незалежно від того проводите ви його на пляжі екзотичної країни чи в рідному містечку.

Складіть власний плейлист з популярних новинок

Слухаючи постійно одну й ту саму музику, ви концентруєтесь на спогадах, і не пускаєте у своє життя нові події та людей. Мрієте зустріти літом другу половинку — нехай ваш плейлист складається з романтичних балад. Хочете гарненько відірватися — підберіть драйвову музику і починайте робити це прямо зараз!

Спробуйте прожити хоча б один вечір без соціальних мереж

Ви побачите, як багато часу витрачаєте даремно. Замість цього зустріньтеся з друзями на терасі літнього кафе. Ми настільки звикли до інтернету, що стали забувати про те, яке воно — справжнє живе спілкування. Домовтеся на час зустрічі вимкнути телефони і присвятити час тільки приємним та цікавим розмовам.

Проведіть час біля водоймища

Що це буде — річка або озеро, неважливо. Існує безліч способів відмінно провести час біля води. Це і традиційний пляжний відпочинок, і вінд-серфінг, що набирає популярність в останні роки, і катання на човні або катамарані. Ще один вид відпочинку біля води — рибалка. 




10 Планів на літо

Літо з дитинства здавалося якимось чарівним порою року. На зміну звичним сірим будням з уроками, лекціями і ранніми підйомами приходить повна свобода. Табір з новими знайомствами, бабусина село або просто цілі дні прогулянок по місту, поки батьки на роботі. 

Як не перетворити довгоочікуване літо в низку понурих буднів? Давайте наповнювати його дні хорошим настрій, турботою і новими пригодами!

Пити більше води

У жарку пору року організм як ніколи потребує горезвісних двох літрах води, про яких завжди стільки говориться.

Water splashing into glass

Приділити час собі

Доглядати за шкірою і фігурою влітку і простіше, і приємніше, ніж в будь який інший час року. Зверніть увагу на самопочуття: цілком можливо, що за зиму і весну наш організм витратив багато ресурсів і тепер потрібно допомогти йому відновитися. Ну і, звичайно, всі ми пам'ятаємо, що літо - це канікули! Ця шкільна звичка, вироблена роками, живе в нас і вимагає часу і уваги приємним дрібницям. Приділіть їм час!

ll2

Кататися

Нарешті  прийшла мода на самокати та скейти! Це не тільки зручний засіб пересування в місті, коли від метро до місця призначення можна добиратися на них, а не на маршрутці. Це ще і прекрасна розвага вдобавок до звичних велосипедам і роликам, які теж не варто забувати.

ll3

Є свіжі фрукти та овочі



Коли ще, як не влітку? У спеку жирної або важкої їжі не хочеться. М'ясо, без якого восени і взимку складно, зараз не в тренді. З овочів, фруктів і зелені можна робити салати, можна запікати їх або їсти свіжими. Можна робити вітамінну воду, поміщаючи в звичайну воду ягоди, фрукти, трави на кілька годин. Так вода набуває легкий присмак і насичується вітамінами.

ll4

Засмагати

У парках, біля річки, на пляжі, на дачі, на морі, на дахах, біля фонтанів, на прогулянках, я, катаючись на велосипеді, підставляючи обличчя сонцю, радіючи, радіючи літа! Але пам'ятайте, що засмагнути можна навіть у похмуру погоду, адже хмари пропускають УФ-промені.

ll5

Плавати

Звичайно, літо асоціюється з відпусткою, а відпустку з морем. Але ж плавати можна в річці, в озері, в ставку. 




А ще купатися можна в аквапарку. Знайдіть свій!

ll6

Ходити на фестивалі

Майже кожен літні вихідні (і в будні теж!) Проводяться фестивалі. У кожного своя тематика, свої особливості. Жити в наметах, вивчати старовинні ремесла, познайомитися з новими музичними стилями - або просто побувати в абсолютно незвичній для себе обстановці? Фестивалі будуть тривати до самого кінця серпня. Виберіть той, що зацікавить саме вас.

До речі, на більшість фестивалів можна приїжджати з дітьми, де для них створюють свою програму!

ll7

Вчитися на інтенсивних курсах

Давно хочете підтягти знання англійської? Мрієте навчитися малювати? Багаторазово планували зануритися в дизайнерські нетрі?

Влітку проводиться величезна кількість інтенсивів, прискорених курсів, які дозволять вам заощадити час і гроші, не втрачаючи в якості.

ll8

Більше часу на свіжому повітрі: вранці, вдень, ввечері .

Коли ще гуляти, що не тепер? Днем саме час для любителів спеки. Позасмагати, увібрати в себе сонечко. Вранці і ввечері добре позайматися гімнастикою на свіжому повітрі або влаштувати пробіжку. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий